Οι πρώτοι που φέραμε τη BARF στην Ελλάδα

Οι πρώτοι που φέραμε τη BARF στην Ελλάδα

 

Το 2012, πιστεύαμε πλέον τόσο πολύ σ’ αυτό το νέο τρόπο διατροφής που αποφασίσουμε να δημιουργήσουμε μια μονάδα παραγωγής αποκλειστικά για B.A.R.F., και να ασχοληθούμε πλέον επαγγελματικά με αυτό.

Ήμασταν οι πρώτοι που αποκτήσαμε προσβάσιμο στους καταναλωτές χώρο ώστε να έρθουν όλοι να δουν πως παράγουμε το προϊόν μας.

Ήμασταν οι πρώτοι που εισαγάγαμε την τεχνολογία της βαθιάς κατάψυξης στην παρασκευή της BARF.

sok2 mikri

Δεν παραδίδαμε νωπές τροφές με τη …συμβουλή: «βάλτε τη στην κατάψυξη για τρεις ημέρες να παγώσει

Δεν δίναμε ραντεβού για την παραλαβή του προϊόντος σε γέφυρες, δρόμους και λοιπά «σημεία πώλησης» που στην πραγματικότητα χρησίμευαν στο να κρύψουν τις συνθήκες και τους χώρους παρασκευής του.

Τελικά μας ακολούθησαν πολλοί και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό, αφού δείξαμε το δρόμο για να αλλάξουν οι διατροφικές συνήθειες των σκύλων μας.

Εκτοτε, εξελίσσουμε συνεχώς τη γραμμή παραγωγής μας, τόσο τεχνολογικά, όσο και σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε το πιο ποιοτικό προϊόν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα…

ejoplismos1 mikriejoplismos2 mikriejoplismos6 mikri

Η τροφή μας είναι φρέσκια, χωρίς δημητριακά/αμυλώδη και βέβαια ούτε λόγο για κανενός είδους συντηρητικό, τροφή για το σκύλο σας με τις ιδανικές αναλογίες, την οποία επιμελήθηκαν επαγγελματίες του χώρου των τροφίμων με τεράστια πείρα και θητεία στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και catering της Ελλάδος!

 

ejoplismos4 mikri

 

Τηρούμε αυστηρά τις αναλογίες σε κρέας – κόκκαλα (ασβέστιο-φώσφορο: 1,2/1) εντόσθια, λαχανικά, φρούτα κλπ