Προαιρετικές Υπηρεσίες

Heart made dog services

Ομως δεν σταματάμε εκεί… Εφόσον το θελήσετε μία σειρά προαιρετικών υπηρεσίων θα διευκολύνει τη δική σας κατάσταση…

Μπορούμε να σας παρέχουμε:

ΠΑΡΑΔΟΣΗ/ΠΑΡΑΛΑΒΗ:

pet taxi

Εφόσον δεν μπορείτε να μας φέρετε το παιδί σας μπορούμε να έρθουμε εμείς οποιαδήποτε ώρα εσείς θελήσετε και να το παραλάβουμε για να το μεταφέρουμε στο χώρο φιλοξενίας… Ακριβώς με την ίδio τρόπο και κυρίως όποια ώρα εσείς θελήσετε μπορούμε να σας παραδώσουμε πίσω τον σκύλο σας.

                                                                                   pet taxi1

 ΧΤΕΝΙΣΜΑ:

skylos xtenisma

Υπάρχουν ράτσες που απαιτούν καθημερινό χτένισμα και γενικότερα καθημερινη φροντίδα κα περιποίηση. Οι BARFistas είναι εδώ και σας προσφέρουν και αυτή την υπηρεσία ώστε να μην παραλάβετε έναν σκύλο γεμάτο κόμπους μετά το τέλος της φιλοξενίας…

dog grooming2

ΜΠΑΝΙΟ/ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ

dog grooming

Τι το καλύτερο να παραλάβετε το σκύλο σας μπανιαρισμένο, να μοσχομυρίζει και και έχει ένα λαμπερό και στιλπνό τρίχωμα. Οι BARFistas σας προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα για να ξενοίασετε από αυτες έννοιες. Το μπάνιο του σκήλου σας γίνεται με σαμπουάν που κατασκευάζουμε οι ίδιοι ώστε να ξέρουμε ότι δεν έχει κανένα χημικό πρόσθετο και όλα τα συστατικά του είναι ακίνδυνα για το σκύλο σας. Και για να μην έχετε αμφιβολίες το Τμήμα Ερευνας και Ανάπτυξης των BARFistas έδωσε και εδώ τη λύση για ένανσαμπουνα χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο που ταιριάζει επακριβώς στο Ph των σκύλων.  

dog grooming1