Ξαναφέρνουμε την επανάσταση στη διατροφή των σκύλων

 

Όσοι ασχολούνται με την εταιρεία μας έχουν μεγαλώσει και συνεχίζουν να ζουν με σκύλους και για αυτό γνωρίζουν πολύ καλά τις ανάγκες τους.

Από το 2012 που πρώτοι ασχοληθήκαμε με τη διατροφή BARF ανοίγοντας το πρώτο παρασκευαστήριο στην Ελλάδα, σταθερά και απαρέγκλιτα σας προμηθεύουμε σκυλοτροφές οι οποίες διατηρούν την κορυφαία ποιότητα σε πρώτες ύλες…

Ονομάσαμε τη συγκεκριμένη δραστηριότητα barfing.gr και βάλαμε σαν πρώτο και κύριο στόχο να διαδώσουμε την ωμοφαγία σκύλων στην Ελλάδα.

Επιλέξαμε να επενδύσουμε στην ποιότητα παρασκευής να βάλουμε πολύ μικρό κέρδος στα προϊόντα μας προκειμένου ο κόσμος να γνωρίσει την ωμοφαγική διατροφή στο σκύλο του, τη μόνη διατροφή που ενδείκνυται για τον πιο πιστό φίλο του ανθρώπου.

 

MOYSAMASweb mikro

 

Με σύνθημα «θα δίνατε στο παιδί σας μόνο γαριδάκια» βγήκαμε στην αγορά έτσι χωρίς διαφήμιση, χωρίς συσκευασία με μόνο στόχο να διαδοθεί η BARF στην Ελλάδα.

Κάπως έτσι φέραμε την επανάσταση στο χώρο της διατροφής των σκύλων…

Τότε ήμασταν μόνοι…ή μάλλον οι μοναδικοί που σεβόμενοι τους καταναλωτές τους δώσαμε πρόσβαση στο χώρο μας και μπορούσαν να έρθουν να δουν τον τρόπο παρασκευής αλλά και τις πρώτες μας ύλες…

Αρνηθήκαμε, αφού πιστεύουμε στις αρχές του επαγγελματισμού, να σας δώσουμε ραντεβού σε γέφυρες, δρόμους και λοιπά κρυφά σημεία προμήθειας των προϊόντων μας…

Ήμασταν οι πρώτοι που εισαγάγαμε την τεχνολογία της βαθιάς κατάψυξης ώστε τα προϊόντα μας να είναι ασφαλή.

Ήμασταν οι πρώτοι που παρείχαμε οργανωμένη διανομή αλλά παρόλα αυτά σας προσκαλούσαμε στις εγκαταστάσεις μας.

Κανείς πελάτης μας δεν έλαβε ποτέ ξεπαγωμένο ή νωπό προϊόν με τη συμβουλή «βάλτο 2-3 μέρες στην κατάψυξη και θα είναι εντάξει»

 

Κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι

 

Το 2014 κάναμε το επόμενο βήμα φεύγοντας από το χώρο που είχε εγκαθιδρυθεί το πρώτο εργαστήριο στην οδό Παρασκευόπουλου στο Μπουρνάζι και πήγαμε σε μεγαλύτερο χώρο στην οδό Λυσία 2, πάλι στο Μπουρνάζι όπου μέχρι και σήμερα λειτουργούμε…

Βέβαια την ίδια χρονιά προέκυψε και ο ανταγωνισμός. Πολλοί βγήκαν να πουλήσουν BARF βλέποντας την επιτυχία του εγχειρήματος. Αυτή η εξέλιξη μας χαροποίησε αφού ο ανταγωνισμός δίνει πάντα καλύτερες συνθήκες για να επικρατήσει η ποιότητα.

Δυστυχώς κάποιοι εκ των ανταγωνιστών υιοθέτησαν αθέμιτες πρακτικές αφού δεν μπορούσαν να συνδυάσουν την ποιότητα και την τιμή που εμείς προσφέραμε. Αυτές οι πρακτικές ουδέποτε απαντήθηκαν από εμάς αφού μέναμε στοχοπροσηλωμένοι στη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

 

Η επιλογή μας αποδείχθηκε ορθή…

 

Λίγο μας έπληξαν αυτές οι αθέμιτες ενέργειες…

Λίγο μας ενδιαφέρει τι βάζουν να λένε κάποιοι εκ των ανταγωνιστών μας σε πάρκα και λοιπές συναθροίσεις φιλόζωων.

Έτσι, η εναγώνια προσπάθεια μας, να δώσουμε το καλύτερο, για τέσσερα χρόνια μας καθήλωσε μόνο στην ποιότητα πρώτων υλών και προϊόντων, επιλέγοντας να μη δώσουμε βαρύτητα στο μάρκετινγκ, τη διαφήμιση, τη συσκευασία αλλά και τις κακές και ανυπόστατες φήμες που έσπερναν κάποιοι από τους ανταγωνιστές μας.

 

Τμήμα έρευνας και ανάπτυξης

 

Έτσι, αφού πρώτα εξειδικεύσαμε το προσωπικό μας όπου οι περισσότεροι έχουν εμπειρία στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης τροφίμων, στη συνέχεια συστήσαμε το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης εντός της εταιρείας μας.

Ένας κτηνίατρος, ένας ζωοτέχνης μαζί βέβαια με χημικό μηχανικό ειδικευμένο στην ασφάλεια τροφίμων απαρτίζουν το επιστημονικό κομμάτι της παρασκευής των προϊόντων μας.

Παράλληλα την παραγωγή έχει αναλάβει ένας σεφ με τεράστια εμπειρία στο χώρο του catering και των μεγάλων ξενοδοχείων.

Με τη συνδρομή επιστημόνων ξανακάνουμε επανάσταση…

 

Το μέλλον ανήκει στα υγιή σκυλιά που τρέφονται με BARF

 

Τώρα 4 χρόνια μετά ήρθε η ώρα να πάμε σε άλλη διάσταση της BARF…

Όπως είμαστε οι πρώτοι το 2012 που φέραμε και δημιουργήσαμε το κοινό που ενδιαφέρεται μέσω της διατροφής για την υγεία του σκύλου του, αυτή τη φορά αλλάζουμε όνομα και συσκευασία ενώ κάνουμε ακόμη πιο ενισχυμένη την τροφή μας…

Τα προϊόντα μας πλέον σας παραδίδονται σε σκαφάκι και είμαστε οι μόνοι που το παρέχουμε έτσι…

Δεν λερωνόμαστε με αίματα και ζουμιά…

Δεν αγγίζουμε το τρόφιμο…

Δεν δημιουργούμε συνθήκες ανάπτυξης μικροβίων

Δεν μυρίζει το ψυγείο μας

Διευκολυνόμαστε…

Δεν μένουμε όμως εκεί…

Εμπιστευτείτε τον τρόπο διατροφής των BARFistas και οι εκπλήξεις για τους καταναλωτές μας αλλά και τους πιστούς πελάτες μας θα συνεχιστούν.

 

dog1