SUPER PREMIUM ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ

Συστατικά

Λευκόσαρκα ψάρια - Σολομός
Το πρώτο βέβαια ευεργετικό, δεν είναι άλλο από τα Ω-3 λιπαρά οξέα. Ανήκουν στα πολυακόρεστα λιπαρά και έχουν ως κυρίαρχο ρόλο να προστατεύσουν τον οργανισμό του δίνοντας του την απαραίτητη ασπίδα που χρειάζεται τα ανοσοποιητικό σύστημα και το καρδιααγγειακό.
Μπετονίτης Άργιλος
Πολύ απλά γιατί καθαρίζει και αποτοξινώνει τον οργανισμό αποβάλλει τη ραδιενέργεια και εξισορροπεί το Ph του οργανισμού. Πρόκειται γα μία σκυλίσια υπερτροφή. Ο πηλός από μπεντονίτη, καθαρίζει το σώμα από μέσα προς τα έξω. Και ενώ είναι ήδη ένα must πλέον superfood για τους ανθρώπους, είναι λιγότερο γνωστό ως ένα τεράστιο μέσο αποτοξίνωσης για τους σκύλους μας. Τα ζώα «φορτώνονται» καθημερινά με φορτία τοξινών, είτε προέρχονται από οικιακά προϊόντα (πχ καθαριστικά με τα οποία σφουγγαρίζουμε), είτε από τρόφιμα, είτε από το τοπικό πάρκο σκύλων. Ο πηλός μπεντονίτη απορροφά τα κακά βακτήρια και μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των τοξινών από το συκώτι και τους νεφρούς.
Μπρόκολο
Πρόκειται για ένα λαχανικό που ξεχωρίζει για τη διατροφική του αξία και την αντιοξειδωτική του δράση. Εντάχθηκε στη συνταγή του φιλέτου ψαριών επειδή είναι εξαιρετικά πλούσιο σε βιταμίνη C, E, Α, λουτεϊνη, ζεαξανθίνη, β-καροτένιο, ασβέστιο, μαγγάνιο και ψευδάργυρο. Περιέχει την ουσία σουλφοραφάνη η οποία βοηθά στην προστασία της υγείας του βλεννογόνου του στομάχου μας και φαίνεται ότι καταπολεμά το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, που ενοχοποιείται για την πρόκληση γαστρίτιδας και πεπτικού έλκους.
Γλυκοπάτατα
Οι γλυκοπατάτες είναι πλούσιες σε β-καροτένιο και αντιοξειδωτικά και επίσης περιέχουν υψηλές ποσότητες βιταμινών Α και C. Οι γλυκοπατάτες έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μειώνουν τον κίνδυνο από τα βαρέα μέταλλα και τις ρίζες οξυγόνου. Πρόκειται για μία σημαντική πηγή καλίου και βιταμίνης Β6 – δύο βασικά θρεπτικά συστατικά που είναι σημαντικά για την καρδιά. Το Κάλιο βοηθά στην πρόληψη της υψηλής αρτηριακής πίεσης και η βιταμίνη Β6 βοηθά να σπάσει η ομοκυστεΐνη που μπορεί να προκαλέσει τη σκλήρυνση των αρτηριών και να οδηγήσει σε καρδιαγγειακή νόσο.
Μαγιά Μπύρας
Αποτελεί ένα φυσικό σκεύασμα με τεράστια διατροφική αξία για το σκύλο μας. Οι λόγοι κρύβονται στα τεράστια αποθέματα που περιέχει σε σύμπλεγμα βιταμινών Β. Επίσης δεν είναι ανάξια αναφοράς η περιεκτικότητα της σε αμινοξέα και μέταλλα. Από την άλλη το υψηλό ποσοστό υδατανθράκων (κατάλληλων για το σκύλο μας) μετατρέπει τη μαγιά μπύρας σε μία πλήρη τροφή. Αυτοί οι υδατάνθρακες συμβάλουν στο «γέμισμα» του οργανισμού με την ενέργεια που χρειάζεται για να εκτελέσει πολλές εσωτερικές μεταβολικές λειτουργίες. Μέσω της μαγιάς μπύρας προσδοκούμε καλή εμφάνιση του τριχώματος και υγεία των νυχιών και των δοντιών, με παράλληλη ενίσχυση των μυών.
Ελαιόλαδο
είναι μια καταπληκτική προσθήκη στη διατροφή του σκύλου μας. Στους BARFistas το ελαιόλαδο παίζει δυνατά στην καθημερινή του διατροφή! Το ελαιόλαδο που έχει φρέσκια, φρουτώδη γεύση είναι πάντα ευχάριστο, ωστόσο παράλληλα προσφέρει σημαντικά οφέλη για την υγεία, .Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες, χάρη στις πολυφαινόλες, τη βιταμίνη Ε, τη χλωροφύλλη και τα καροτενοειδή. Όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Περιέχει επίσης μονοακόρεστα λίπη (που θεωρούνται καλά λίπη), τα οποία μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων και διαβήτη.