Συστατικά

Κοτόπουλο
Μια τροφή υψηλή σε πρωτεΐνες και γεμάτη με βασικές βιταμίνες και μέταλλα όπως Β12, Β6, σίδηρο και κάλιο. Το κοτόπουλο είναι μια πολύ εύπεπτη πρωτεΐνη, πλούσια σε αμινοξέα και μια φυσική πηγή ασβεστίου, γλυκοζαμίνης και χονδροϊτίνης.
Λαχανικά εποχής
Τα λαχανικά προσφέρουν πολλά ανόργανα στοιχεία (δηλαδή μέταλλα και ιχνοστοιχεία), όπως είναι το ασβέστιο, ο σίδηρος, το νάτριο, το χλώριο, το κοβάλτιο, ο χαλκός, το μαγνήσιο, το μαγγάνιο, ο φώσφορος κ.ά. Από τις πιο σπουδαίες πηγές υδατοδιαλυτών βιταμινών. Επίσης περιέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C, Β1, Β2 και προβιταμίνη Α και φολικό οξύ.
Συκώτι και καρδιές πουλερικών­­
Το συκώτι πουλερικών είναι μια τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες Β,Α, σίδηρο, νιασίνη(Β3), ψευδάργυρο, χαλκό και φώσφορο. Ακόμη είναι μια καλή πηγή Ω3 και Ω6 λιπαρών οξέων καθώς και αμινοξέων ζωτικής σημασίας για τον σκύλο μας. Οι καρδιές πουλερικών, περιέχουν πολλά από τα ίδια οφέλη με τα συκώτια. Η καρδιά είναι μια άπαχη πρωτεΐνη, που περιέχει λιπαρά οξέα και βιταμίνη Α, μαζί με σίδηρο και βιταμίνη Β. Επειδή επίσης περιέχουν ταυρίνη, είναι καλές και για την καρδιά του σκύλου.