Η BARFistas, δραστηριοποιείται από το 2012 στην παρασκευή και διάθεση φυσικής τροφής BARF.

 

Η λέξη BARF προκύπτει από το ακρωνύμιο των λέξεων Biologically Appropriate Raw Food (Βιολογικά Κατάλληλη Ωμή Τροφή). Πρόκειται για ένα πλήρες προσεκτικά ισορροπημένο μείγμα ωμού κρέατος, λαχανικών, φρούτων και οστών. Με λίγα λόγια η BARF μιμείται την διατροφή του σκύλου, όταν αυτός ζούσε ελεύθερος στη φύση.

Είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, που ασχοληθήκαμε με την φυσική ωμή διατροφή, φέρνοντας την επανάσταση στο μέχρι τότε κατεστημένο της διατροφής των σκύλων. Μέσα από ενδελεχή και εκτεταμένη επιστημονική έρευνα πάνω στη σωστή διατροφή για το αγαπημένο μας κατοικίδιο, φτιάξαμε τους ιδανικούς συνδυασμούς τροφών ώστε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες των τετράποδων φίλων μας.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελείται από κτηνιάτρους, ζωοτέχνες και διατροφολόγους εξειδικευμένους στη διατροφή του σκύλου. Η παραγωγή και συσκευασία των τροφών μας, γίνεται στο υπερσύγχρονο παρασκευαστήριό μας, εφαρμόζοντας αυστηρά τις μεθόδους που επιβάλλει το H.A.C.C.P. , έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα και η υγιεινή των τροφών με παράλληλη απομάκρυνση κάθε πιθανού κινδύνου.

Σήμερα, έξι χρόνια μετά το πρώτο εγχείρημα, αισθανόμαστε περήφανοι, αφού χιλιάδες πελάτες μας ακολουθούν σε κάθε καινοτόμα δημιουργία και χιλιάδες σκύλοι ζουν ευτυχισμένοι και υγιείς αφού τρέφονται με όλα τα απαραίτητα συστατικά για την υγεία τους, με την τροφή των BARFistas!
dog1