Ο σκύλος μου είναι BARFer γιατί…

 

Αν σας απασχολεί η υγεία του σκύλου σας.

Αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε την ευζωϊα του.

Αν ένα μεταξένιο τρίχωμα είναι το ζητούμενο

Τότε κάντε του το καλύτερο δώρο που μπορείτε να του κάνετε:

Ξεκινήστε τη φυσική διατροφή BARF!

φυσική διατροφή (BARF) και αποτελέσματα1

Όσοι επιλέγουν τη φυσική διατροφή για τον σκύλος τους, σκέφτονται ένα πράγμα. Την υγεία του και όσα εντάσσονται στην ευρεία αυτή έννοια. Πρόκειται για τους BARFer,  που ξεπέρασαν το εμπόδιο των κτηνιάτρων και της ευρείας πεποίθησης για την επικινδυνότητα της BARF.

 

Όλοι λοιπόν οι BARFer το κάνουν για 10 λόγους.

Συγκεκριμένα:

Μυρωδιά.

 Πλέον μυρίζουν σαν λούτρινα ζωάκια αφού στο σώμα τους ρέει η καλή υγεία που προέρχεται από τη φυσική, χωρίς συντηρητικά, χωρίς αμυλώδη, χωρίς χημικές ουσίες διατροφής τους.

Τριχόπτωση. 

Με το δέρμα τους να λάμπει, σταματά η τριχόπτωση αφού λαμβάνουν πλέον επαρκείς ποσότητες Ω3 και Ω6 λιπαρών οξέων.

Ενέργεια. 

Διαθέτουν πλέον καλή ενέργεια, ενώ έπαψαν να βαρυστομαχιάζουν καθημερινά, προσπαθώντας να αποβάλλουν τα άχρηστα αμυλώδη, τα σιτηρά και τις φυτικές πρωτεΐνες…

Ανοσοποιητικό σύστημα. 

Το γεγονός ότι σταμάτησαν να προσπαθούν να χωνέψουν χημικά κάθε είδους (από συντηρητικά και συνθετικές βιταμίνες, μέχρι και ενισχυτικά γεύσης) τα βοηθά να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα.

Αύξηση μυικότητας. 

Αύξησαν κατά πολύ το μυϊκό τους ιστό αφού πλέον η διατροφή τους στηρίζεται μόνο σε ό,τι χρειάζεται το σύστημα τους για να τα κρατά υγιή.

Αύξησαν κατά πολύ το μυϊκό τους ιστό με την BARF

Μείωση αφόδευσης. 

Η ποσότητα των κοπράνων τους μειώθηκε. Πλέον, τρώνε διπλάσια ποσότητα και αφοδεύουν το ένα τρίτο των κοπράνων, αφού δεν υφίστανται άχρηστα προϊόντα στη διατροφή τους.

Δυσοσμία στόματος. 

Ελαχιστοποιήθηκε, ως αποτέλεσμα της καλής ποιότητας τροφής που δεν δημιουργεί πλάκα και δεν σαπίζει τα δόντια τους.

Διάρροια. 

Σταμάτησε η διάρροια, που κατά κύριο λόγω οφείλεται στα σιτηρά – αμυλώδη της προηγούμενης διατροφής τους.

Δόντια. 

Η BARF δεν δημιουργεί πλάκα στα δόντια, όπως συμβαίνει με τις χρωστικές ουσίες, τα συντηρητικά και τα λοιπά συστατικά, που υπάρχουν στην ξηρά τροφή.

Η BARF δεν δημιουργεί πλάκα στα δόντια

Γήρανση. 

Τα σκυλιά δεν έχουν ακολουθήσει το προσδόκιμο ζωής των ανθρώπων, το οποίο έχει γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια. Οι λόγοι εντοπίζονται κατά πρώτον στο ότι πολλά χημικά συστατικά λόγω της θερμοκρασίας γλυκοποιούνται. Αυτά τα προϊόντα τελικής γλυκοποίησης ( AGE ), οδηγούν σε πρόωρη γήρανση. Κατά δεύτερον, το πάγκρεας (λόγω της έλλειψης ζωντανών ενζύμων) υπερλειτουργεί με αποτέλεσμα να νοσεί…

ο σκύλος μας έχει ενέργεια

Οι BARFistas προτείνουν τη φυσική διατροφή BARF και όλα τα προϊόντα μας στηρίζονται στο γεγονός ότι ο σκύλος μας είναι σαρκοφάγο και η φύση τον έταξε να τρώει ωμό κρέας και όχι …γαριδάκια.