Οι BARFistas έχουν HACCP

 

Πρόκειται για το σύστημα ελέγχου και ασφάλειας τροφίμων που χρησιμοποιούν, όχι τυχαία βέβαια, όλες οι βιομηχανίες παγκοσμίως!!!!

Για να καταλάβετε το σύστημα εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες για την παραγωγή ασφαλών τροφίμων στα προγράμματα διαστημικών αποστολών της ΝΑΣΑ.

Θέλουμε να είμαστε οι κορυφαίοι

Οι BARFistas δεν συμβιβάζονται όσον αφορά τα προϊόντα τους σε τίποτε λιγότερο από το κορυφαίο… Κορυφαία ποιότητα, άριστα υλικά, κορυφαίο σύστημα ανάλυσης κινδύνων… Γι αυτό λοιπόν έχουμε δεχθεί να μας ελέγχουν μέσα από τις διαδικασίες του HACCP.

Σημασία έχει η πρόληψη και όχι η καταστολή…

Το HACCP σχεδιάστηκε κυρίως για να προλαμβάνει και όχι για να δρά εκ των υστέρων και είναι ένα σύστημα ελέγχου, το οποίο διαχειρίζεται την ασφάλεια του τροφίμου, αφού αναγνωρίσει τους κινδύνους και αναπτύξει προστατευτικά μέτρα για τον έλεγχό τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που όλα μας τα προϊόντα φέρουν τη σφραγίδα του HACCP… Αυτή η προληπτική ασφάλεια που εφαρμόζουμε μέσα από το κορυφαίο σύστημα Ανάλυσης και διαχείρισης του κινδύνου των τροφίμων είναι και ο λόγος που δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις τροφές των BARfistas που δίνετε στα «παιδιά» σας.